31.3.2014

Välillä suolaista

Täähän meni nyt ihan herkutteluksi!
Oiskohan seuraava postaus jo jotain muuta kuin syömistä?

Eilen aamulla syötiin katkarapuleipiä (osa ilman katkarapuja)
Strömsössä Paul antoi vinkin että leivän pohja voidellaan
ja paistetaan pannulla. Jos ne oli ennestäänkin hyviä niin
nyt hipoi jo täydellisyyttä. Kokeilkaapa.
Kun värkkejä jäi, iltapäivällä tehtiin täyte jota levitettiin
pienille ruisnapeille. Tämän vinkin bongasin jostain lehdestä,
aika hyvä sormisyötävä juhliinkin.
Täytteeseen tuli kananmunaa, sipulia, katkarapuja,
ranskankermaa, majoneesia, sitruunamehua, sitruunapippuria,
tilliä ja suolaa. Todella kevyttä siis ;)



~Hannele~

6 kommenttia:

  1. voi nams nams..näyttääpäs hyviltä.

    VastaaPoista
  2. Onpa kyllä herkullisen näköisiä :)

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköisiä, herahti oikein vesi kielelle :)

    VastaaPoista
  4. Onpas herkullisen näköistä! Saman jakson minäkin näin, leivät vielä odottelee kokeilua..

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥